Suvine waldorfnukukursus

Leidsin täna fotosid korrastades arvutist suvise waldorfnukukursuse pildid. Kostitan sedapuhku teid kokkuvõttega sellest mõnusast kogemusest :)


Nukukursus sai teoks tänu ühele hakkajale emale, kellel oli kindel soov oma tirtsule septembri alguse sünnipäevaks ise waldorfnukk valmistada ning kes seepärast nukukursuse külla kutsus. Leidsime koos viis waldorfnukuhuvilist lisaks ja kohtusime juulis nuku õmblemiseks neljal korral mõnusalt koduses õhkkonnas. Tulemusena sündis kuus täiesti omanäolist ja ägedat klassikalist waldorfnukku.






Värskendav oli pärast rohkem kui kaheaastast pausi taas nukumeisterdajaid juhendada. Mind õnnistati
tõeliselt mõnusa seltskonnaga, innukate ja pühendunud õpilastega. Kõik ka väikest viisi perfektsionistid - kes avalikult, kes salamisi ;) Eks elus mõnikord jääb perfektsionism jalgu ka, aga nukud sündisid küll õmblustehniliselt üliviisakad ja ilusad :) Lisaks waldorfnukundusele jõudsime õmblemise käigus nagu muuseas katta ka teemad alates hariduslikest valikutest, piiride seadimisest kuni kulinaarsete katsetusteni toortatraga :)









Unistan sellest, et sügisel-talvel kohtuda waldorfnuku õmblemisest huvitatutega kord nädalas tööpäeva õhtuti Tartus, et soovijad saaks jõuluks valmis suure klassikalise waldorfnuku. Kas tead mõnusat tuba Tartus, kus piisav valgus ja töökohad kuni kümnele meisterdajale ühise töölaua ümber? Palun jäta mulle vihje kommentaaridesse või kirjuta loonalaps@loonalaps.ee. Nukukursusele pesa pakkujale on tänutäheks kursusel osalemine ülisoodne ;)

Kui soovid kindel olla, et info algava nukukursuse kohta jõuab õieaegselt sinu postkasti, soovitan liituda Loonalapse uudiskirjaga, kus kindlasti kõik kursused välja hõikan, niipea kui detailid paika saavad.













Kommentaarid

  1. Hei! Repsu Veranda perenaise Enega võiks rääkida - olemas ruum ja lauad ja valgustus...

    VastaKustuta

Postita kommentaar